Uitnodiging Kunstenaars 2024

Burgerveen, januari 2024

 

Geachte Kunstenaar,

Hierbij wil ik u uitnodigen om deel te nemen met uw werk aan de Kunst(fiets)route Ringdijk Zuid op 1 en 2  juni 2024 van 11.00 – 17.00 uur.

Deze Kunst(fiets)route vindt dit jaar voor de 3e keer plaats en loopt van Aalsmeerderbrug tot aan Zwaanshoek (onder voorbehoud) t.w. Aalsmeerderdijk,  Leimuiderdijk,  Huigsloterdijk,  Lisserdijk en Hillegommerdijk.

Het werk dat hiervoor in aanmerking komt is schilderkunst, beeldende kunst, keramiek, miniaturen, sieraden, gedichten, fotografie, in allerlei facetten. Op deze dagen stellen de kunstenaars, woonachtig aan of in de buurt van de dijk, hun huis, atelier, tuin of garage open voor het geinteresseerde publiek. Ook enkele openbare gelegenheden zullen hun deuren hiervoor openen.

Deelname bedraagt € 30,-- per persoon, € 75,-- per groep vanaf 3 personen.

Heeft u interesse om deel te nemen, maar bent u niet woonachtig aan de dijk of u wilt dit niet bij u thuis, dan zoeken wij een plek waar u kunt exposeren.

Gelieve het aanmeldformulier op de website (www.kunstrouteringdijkzuid.nl) in te vullen en te verzenden. Heeft u nog vragen, bel of app  06-50272206.

Ook zijn wij op zoek naar sponsors/donaties om drukwerk/reclame/advertenties  te bekostigen.

Hopende op een geweldig aantal kunstenaars zodat het een geweldig evenement gaat worden aan deze prachtige Ringdijk Zuid!

S.V.P. aanmelden voor 31 maart 2024          

Creatieve groeten,

Loes Boots (Loes Art)

Leimuiderdijk 293, 2154 MR  Burgerveen.