Kunst aan de dijK

KUNST(fiets)ROUTE RINGDIJK ZUID

                                                                                                                                                                                                                Burgerveen,  januari 2023

Geachte Kunstenaar,

Hierbij wil ik u uitnodigen om deel te nemen met uw werk aan de Kunst(fiets)route Ringdijk Zuid op 3 en 4 juni 2023 van 11.00 – 17.00 uur.

Deze Kunst(fiets)route vindt dit jaar voor de 2e keer plaats en loopt van Aalsmeerderbrug tot aan Zwaanshoek t.w. Aalsmeerderdijk,  Leimuiderdijk,  Huigsloterdijk,  Lisserdijk,  Hillegommerdijk en Bennebroekerdijk.

Het werk dat hiervoor in aanmerking komt is schilderkunst, beeldende kunst, keramiek, miniaturen, sieraden, gedichten, fotografie, in allerlei facetten. Op deze dagen stellen de kunstenaars, woonachtig aan de dijk, hun huis, atelier, tuin of garage open voor het geinteresseerde publiek. Ook enkele openbare gelegenheden zullen hun deuren hiervoor openen.

Deelname bedraagt € 30,-- per persoon, € 75,-- per groep vanaf 3 personen.

Heeft u interesse om deel te nemen, maar bent u niet woonachtig aan de dijk of u wilt dit niet bij u thuis, dan zoeken wij een plek aan de dijk waar u kunt exposeren.

Gelieve het aanmeldformulier (www.kunstrouteringdijkzuid.nl) in te vullen en te verzenden. Heeft u nog vragen, bel of app  06-50272206.

Ook zijn wij op zoek naar sponsors/donaties om drukwerk/reclame/advertenties  te bekostigen.

Hopende op een geweldig aantal kunstenaars zodat het een geweldig evenement gaat worden aan deze prachtige Ringdijk Zuid!

S.V.P. aanmelden voor 01 maart 2023          

Creatieve groeten,

Loes Boots (Bij Loes Atelier)

Leimuiderdijk 293, 2154 MR  Burgerveen.